Usted está aquí

3 cursos subvencionat: "Com Gestionar Impostos" - "Màrqueting digital" - "Igualtat i no discriminació en l'entorn laboral"

Fecha: 
Depen del curs, Juliol o Setembre
Horario: 
Matins
Ubicación: 
online
Precio: 
subvencionat 100%
Organizado por: 
Col·legi - Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats en format d’Aula Virtual per a les persones col·legiades. Aquests cursos estan destinats a treballadors/treballadores adscrits al Règim General, autònoms/autònomes i persones en situació d’atur.

El nombre de places és limitada, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la pre-inscripció al curs enviant un mail a catalunya@cetop.cat amb la següent documentació: 

  1. Emplenar el document anomenat Annex 1 que trobareu en la informació de cada curs
  2. Fotocòpia del DNI
  3. Fotocòpia de la nòmina, rebut d’autònom/a del mes anterior a la data d’inici del curs o DARDO actualitzat en cas d’estar en situació d’atur, (els participants que estiguin en situació temporal d’ERTO, compten com a treballadors).

RELACIÓ DE CURSOS:

Autònoms · Com gestionar els impostos (8 hores)

Iniciació al màrqueting digital per autònoms (5 hores)

Igualtat i no discriminació en l'entorn laboral (20 hores)

ENREGISTRAMENT DE PRE-INSCRIPCIONS:

La data límit per formular les preinscripcions està especificada en el document adjunt de Difusió Cursos Consorci, per a cada acció formativa. Les preinscripcions dels alumnes es limitaran a un mínim de 12 participants i un màxim de 30 per a cadascuna de les accions formatives entre la totalitat de les entitats. El criteri d'acceptació dels participants serà per rigorós ordre d’enregistrament de les preinscripcions.