Usted está aquí

Jornada sobre transformació digital a l’enginyeria

Els col·legis professionals d’enginyeria tècnica i de graduats en enginyeria de Catalunya (METGEC) preparen una destacada jornada pel 15 de novembre on l’objectiu és “reflexionar sobre l’entorn digital de les activitats dels enginyers i treure’n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització”.

PROGRAMA

  • A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de la Universitat Politècnica de València, presentarà la primera ponència.
  • Després d’un coffee break tindrà lloc la taula rodona, amb moderació d'Albert Cuesta, periodista; i la participació de Xavier Torra, president d’Eurecat; Ramon Pastor, vicepresident mundial d’HP; i Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia.
  • A continuació serà el torn de les ponències pràctiques de Lluís Verdaguer, fundador i CEO d’Effitronix; Antoni Magariños, subdirector General Adjunt de Serveis Tècnics de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; i Mateo Valero, fundador i director del Barcelona Supercomputing Center.
  • Està previst que la jornada acabi a les 13.45 h. després de la cloenada de Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom.
El món canvia i els enginyers no en som aliens. Vine a la jornada i sigues partícip del canvi!

Dates i horaris: 15 de novembre, de 10 a 14 h.
Lloc: Sala d'actes d’ENGINYERS BCN (Consell de Cent, 365, Barcelona).
Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat.

 

Paraules clau: