Usted está aquí

Webinar sobre el BEDEC

Fecha: 
Dimarts 5 de novembre de 2019
Horario: 
16h
Ubicación: 
Online
Precio: 
Gratuït
Organizado por: 
ITeC

L’ITeC torna a la dinàmica dels webinars divulgatius. La sessió dedicada al BEDEC, el conjunt de bases de dades amb informació de productes de la construcció està programada pel dia 5 de novembre a les 16:00 h.

El BEDEC simplifica el camí per a determinar quin és el cost real d’un projecte. No obstant, no només es limita a dades econòmiques, sinó que també inclou informació ambiental i plecs de condicions tècniques. A més, compta amb una biblioteca d’objectes BIM, un banc d’empreses amb imatges i documentació, un banc d’entitats públiques i una extensa llibreria de normativa del sector. Durant els 45 minuts de seminari online es farà un recorregut per totes aquestes funcionalitats.

Cal entendre el BEDEC com una eina completa i útil per a la gestió de les diferents fases del cicle de vida d’una obra, des dels estudis previs i l’elaboració del projecte, fins a l’enderroc i el reciclatge final, passant pel procés de licitació, d’execució i d’explotació i manteniment.

El codi dels elements que formen la base de dades permet elaborar d’una forma automatitzada el pressupost d’una obra i la planificació, controlar el seguiment, estudiar els aspectes de seguretat i salut, controlar la qualitat i gestionar la vessant ambiental dels recursos emprats.

La sessió permetrà descobrir totes les possibilitats que ofereix el BEDEC i com es poden arrossegar partides de l’esmentada base de dades a programes de pressupostos.

Laura Silva, Tècnica del Departament de Suport i Formació, serà l’encarregada d’impartir el webinar.