Usted está aquí

Conferència Euroconstruct Barcelona

El 24 i 25 de novembre tindrà lloc la Conferència Euroconstruct Barcelona, que proporcionarà informació essencial del sector de la construcció i serà una oportunitat única per fer networking.

Les conferències Euroconstruct es venen celebrant des dels anys setanta, dos cops l’any. En elles es presenten les conclusions de l’anàlisi sobre l’estat del sector de la construcció a 19 països europeus: Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Eslovàquia, Espanya, Suècia, Suïssa i Regne Unit, juntament amb les previsions a tres anys vista desglossades per país i submercats: edificació residencial i no residencial i enginyeria civil, tant en allò referent a l’obra de nova planta com a la de rehabilitació.

L’ITeC, com a membre de la xarxa Euroconstruct que representa a Espanya, organitza la Conferència Euroconstruct Barcelona d’hivern 2016.

Les conclusions dels informes Euroconstruct formen part dels hàbits en la presa de referències de les principals empreses europees del sector de la construcció i del sector de la inversió amb interessos en aquest mercat. Les conferències Euroconstruct convoquen a aquest tipus d’agents, i la 82ª conferència Euroconstruct a Barcelona no en serà una excepció.

Més informació - inscripcions