Usted está aquí

"El BIM recolza tecnològicament l'aplicació del Lean"

Fecha: 
Els dies 17 i 18 de setembre de 2015
Horario: 
Consultar programa
Ubicación: 
Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (C/ Wellington 19, ES 08018 Barcelona)
Precio: 
300€ fins al 31 de juliol de 2015
Organizado por: 
ITeC

Lean Construction és una filosofia que defensa que la perfecció d'un producte s'aconsegueix quan tots els agents implicats treballen amb perfecta coordinació, comunicació i col·laboració.

Estructura de la Conferència

La Conferència Lean in the Public Sector -LIPS 2015- es dirigeix a tots aquells agents que proporcionen serveis de construcció al sector públic ia altres sectors. Està estructurada en un workshop d'introducció al Lean Construction (16 de setembre) i 2 dies de sessions amb la participació de reconeguts experts (17 i 18 de setembre) que tindran lloc a l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, situat a Barcelona. El seu objectiu és divulgar i promoure l'aplicació dels principis del pensament Lean en el sector de la construcció.

Workshop: introducció al Lean Construction (16 Set)
Conferència: experts mundials presenten la implementació Lean a instal•lacions ferroviàries, hospitals, autopistes... Experiències i resultats de Lean Construction a diversos països (17 y 18 Set).

Accés al programa LIPS2015

Inscripcions:

Workshop + Conferència: 300€ fins al 31 de juliol de 2015 (inclou material del congrés, café a les pauses programades, 3 dinars, 1 sopar i l'admissió a totes les sessions i conferències).