infraestructures

El Consell Assessor d'infraestructures de Catalunya fa la Declaració de principis

La responsabilitat, el sacrifici i la confiança amb la societat civil permetran atendre la salut, l’educació, la investigació, l’habitatge, el canvi climàtic, la descarbonització, l’aigua, sense dilació, triant els millors projectes amb una bona administració.

Els poders públics tenen una responsabilitat amb la societat del present. I tenen, a més, una responsabilitat amb les futures generacions. L'exercici d'aquesta doble responsabilitat no es pot escometre sense la col·laboració de la societat civil. Les circumstàncies que han envoltat la

Curs de Gestió i Explotació d'Infraestructures Portuàries

Date: 
del 25 de setembre fins a l'11 de desembre
Timetable: 
dimecres, 16 a 20 hores
Place: 
seu Col·legi Camins, C/Els Vergós 16 - Barcelona
Price: 
Tarifa general: 1.195€ Col·legiats i precol·legiats: 695€

El Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, amb la col·laboració del Port de Barcelona, organitza la 2a edició del curs Gestió i explotació d’infraestructures portuàries que tindrà lloc tots els dimecres, del 25 de setembre a l’11 de desembre de 2019, de 16 a 20 hores al Col·legi d’Enginyers de Camins (48 hores lectives)

Acte Plecs de clàusules administratives per assistències tècniques d'Infraestructures.cat

Degut l’entrada en vigor de la Llei de Contractes dels Sector Públic, el proper dia 26 de Juliol es realitzarà una sessió de presentació “Plecs de clàusules administratives per assistències tècniques d’Infraestructures.cat”.

La presentació es concretarà en els aspectes tècnics de solvència i criteris d´adjudicació.

En concret, ens referim als plecs tipus d’assistències següents:

Màster Gestió de les Infraestructures

Date: 
del 09/01/2017 al 22/12/2017
Timetable: 
Dl-Dm-Dx de 18h a 21h
Place: 
ETSECCP-Barcelona
Price: 
6.400 Màster 3.200 Postgrau

La col·laboració entre el sector públic i les empreses privades en la provisió, finançament i gestió d'infraestructures, equipaments i serveis mitjançant contractes a llarg termini, s'ha convertit en un dels instruments més poderosos a l'hora de donar respostes als nous reptes.

Oportunitats de negoci amb finançament multilateral per al sector de les infraestructures

Date: 
Dilluns 20 de juny de 2016
Timetable: 
De 09:30h a 11:30h.
Place: 
Seu de Foment del Treball, Vía Laietana, 32, planta principal
Price: 
Gratuït - Places limitades prèvia inscripció

Els projectes finançats des dels organismes multilaterals són tan desconeguts com potencialment beneficiosos per a les empreses catalanes, independentment de la seva mida.

Coneixent la dinàmica de funcionament d’aquests organismes, i amb una sistemàtica interna de treball ben definida, es poden aprofitar les moltes oportunitats que generen, especialment als països de renda baixa i mitja.

DECRET 190/2016, de 16 de febrer, de gestió de la seguretat viària en les infraestructures viàries de la Generalitat de Catalunya

Year: 
2016

Amb data 19 de novembre de 2008, el Parlament Europeu i el Consell han adoptat la Directiva 2008/96/CE, sobre gestió de la seguretat de les infraestructures viàries.

Categories: 

Gestió de la seguretat viària en les infraestructures viàries de la Generalitat

La Generalitat de Catalunya en el ejercicio de sus competencias en materia de red viaria y de transito, ha tenido históricamente una sensibilidad especial a la hora de impulsar políticas y estrategias de mejora de la seguridad viaria. 

El 18 de febrero de 2016, se publicó el Decreto 190/2016, mediante el cual se incorpora al ámbito competencial catalán la Directiva 2008/96/CE del Parlamento Europeo y del Consejo, de 19 de noviembre de 2008, sobre gestión de la seguridad de las infraestructuras viarias. 

Pages

Subscribe to RSS - infraestructures