Diada

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya

El Col·legi ha participat en els actes institucionals de l'Onze de Setembre.

Primerament, el 10 de setembre a la tarda va tenir lloc la tradicional Ofrena floral al monument de Rafael de Casanova on els degans dels Col·legis i Associacions relacionades amb l’àmbit tècnic, van depositar els coixins de flors identificatius de cada col·legi.

Seguidament, va assistir a l’acte institucional que el Govern i el Parlament van celebrar a la plaça Sant Jaume i que tenia com a idea principal la llibertat.

 

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2017

La Diada Nacional de Catalunya ret homenatge als Drets Humans i a les lluites per la llibertat i la democràcia

El Govern i el Parlament van celebrar el passat 10 de setembre, a la plaça del Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional conjunt que va tenir com a eix temàtic els Drets Humans per la democràcia i la llibertat.

Actos Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2015

Conferencia conmemorativa del Onze de Setembre en el Saló de Cent del Ajuntamento de Barcelona

Nuestro Colegio ha participado en los actos institucionales del Onze de Setembre.

El pasado martes 8 de septiembre, el Decano Sr. Xavier Font y Mach, asistió al Saló de Cent del Ajuntamento de Barcelona, a la conferencia de la Catedrática en historia Sra. Eva Serra i Puig con el título de "La potencialidad democrática de la Cataluña histórica".

Diada de Catalunya

Un onze de setembre més, els col·legis tècnics professionals de Catalunya han dut a terme l'ofrena floral a Rafael de Casanova.

Aquest acte, que es porta a terme ja fa anys, és el reflex de la unió i la col·laboració que existeix actualment entre els diferents col·legis professionals. Aquest treballar  junts és la força que ens permet representar i  defensar el col·lectiu de professionals que treballen i viuen a Catalunya.

Diada de Catalunya

Ofrenda de flores al Monumento a Rafael de Casanova.

Es tradicional el día 11 de septiembre y con motivo de la celebración de la Diada Nacional de Catalunya, hacer la ofrenda de flores al Monumento a Rafael de Casanova y esta vez, bajo la lluvia, también los ingenieros lo han hecho de forma conjunta como desde hace unos años

Subscribe to RSS - Diada