Intercol·legial

Presentació de l’estudi “Les dones professionals a Catalunya"

Un estudi sobre les dones professionals a Catalunya corrobora la discriminació per raó de gènere a l'àmbit laboral

La Comissió de Dones i la Igualtat de la Intercol·legial va considerar oportú estudiar la situació de les professionals en els seus llocs de treball i de responsabilitat.

S’intuïa que els avenços fets fins a l’inici del segle vint-i-u distaven de ser òptims.

Josep Rull rep el Premi de la Intercol·legial pel seu suport als col·legis

La Intercol·legial ha atorgat el Premi Intecol·legial 2018 a l'Hble. Sr. Josep Rull per la seva defensa dels col·legis professionals i de la seva funció social.

El Premi Intercol·legial guardona persones i entitats que hagin destacat per la seva defensa dels col·legis professionals i de la seva funció social

14 d'Abril: IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018

Si t'agrada l'esport, el proper 14 d'abril tens una cita amb "La Intercol"

Per novè any consecutiu diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya s’uneixen per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial.

A més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

22 d'abril - VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

Si t'agrada córrer no et pots perdre la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional!

Reserva la data: dissabte 22 d’abril a les 9 hores a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

La cursa està oberta a la participació dels membres dels col·legis, així com de familiars, amics i els petits de casa. El punt de sortida i arribada se situarà al moll de Mestral del Port Olímpic i té un recorregut de 10 km pels adults i de 5 km pels infants.

VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

El pasado sábado 16 de abril, a las 9 h, se daba el pistoletazo de salida a la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Profesional, que este año ha reunido más de 200 corredores, que han tenido que completar un circuito de 10 km (5 km por los niños) ubicado en la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En esta edición, 20 colegios y asociaciones profesionales, entre ellos el CETOP, han sumado esfuerzos para organizar esta cursa, uniendo los diferentes profesionales de Cataluña a través del deporte.

Els Col·legis professionals inicien una campanya per sumar esforços en defensa dels drets dels refugiats davant l’intent de realitzar devolucions massives

Amb el lema “Vergonya, ni un minut més, per una Europa de les persones”, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual estan representades més de 100 corporacions de tots els àmbits professionals integrades per més de 250.000 col·legiats i col·legiades, impulsa una campanya per denunciar la situació infrahumana en què es troben les persones refugiades que arriben a sòl europeu.

Pages

Subscribe to RSS - Intercol·legial