ITeC

Descarrega't de manera gratuïta el Visor BIM

VisualCost és una eina gratuïta que ofereix l’ITeC al sector de la construcció per a facilitar a tots els professionals i empreses l’accés a la lectura d’amidaments i pressupostos elaborats en BIM.

El software VisualCost es basa en formats interoperables: per una banda, en els arxius de pressupost en format FIE-BC3; per l’altra, en els arxius de modelat en format IFC.

Mor Lluís Comerón, president del Patronat de l'ITeC

El passat 25 de gener, ens va deixat l’arquitecte i president del Patronat de l'ITeC, Lluís Xavier Comerón Graupera, a l’edat de 61 anys. 

Nascut a Mataró, va estudiar arquitectura a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Va realitzar edificis d’equipaments culturals, educatius, sanitaris, penitenciaris i habitatges tant per l’administració pública com privada.

Programa de gestión de la innovación

Innovar el teu negoci ja no és una opció. És imprescindible

L'ITeC i l'Associació Connecta Barcelona unim les nostres forces per a ajudar-te a:

  • Impulsar els teus projectes
  • Crear un pla estratègic sostenible en el temps
  • Accedir a una metodologia action learning orientada a resultats pràctics
  • Obtenir les subvencions per a fer-ho realitat

Sessió informativa del pròxim 29 de setembre, a les 16:00h.

Publicada la “Guia per a la implementació del BIM en la licitació pública”

La Comissió Construïm el Futur de l’ITeC, ha desenvolupat durant els darrers mesos el document “Guia per a la implementació del BIM en la licitació pública”.

  • La guia pretén ser una ajuda de tot el que cal conèixer i definir a l’hora de plantejar la incorporació del BIM a una licitació pública.

  • Per grans entitats i les de  de menor dimensió que necessiten d’instruments de recolzament senzills que els permetin aprofitar al màxim l’experiència dels que ja han iniciat aquest camí. Així es pot plantejar introduir BIM a les licitacions.

Últims dies de les Setmanes Blaves de l'ITeC!!

Des de l'ITeC sabem que tant el sector com la societat està passant per moments difícils, volem posar el nostra gra de sorra per intentar ajudar (en la línia de la Fundació sense afany de lucre que sóm).
És per això que hem creat les setmanes blaves. Durant aquesta setmana i la vinent, tothom podrà disposar d'un descompte del 20% de la majoria dels nostres productes.
Entra a la botiga de la web per a més informació!
 

Pages

Subscribe to RSS - ITeC