Ajuntament de Barcelona

Ampliació termini - L’Ajuntament de Barcelona convoca un concurs internacional per a la transformació de la Rambla -

La voluntat és que les actuacions en aquesta emblemàtica via s’enfoquin des d’una vessant essencialment social i que aquestes derivin en intervencions urbanístiques que podrien iniciar-se a principis de 2019. Per això, es busca un equip redactor interdisciplinari format per persones del camp de l’arquitectura, l’enginyeria, la sociologia i l’economia, entre d’altres

Sessió Plenaria del Pacte per la Mobilitat de Barcelona

El 31 de gener el Sr. Francesc Xandri, membre de la Comissió de Mobilitat del CETOP, va assistir a la Sessió Plenària del Pacte per la Mobilitat de Barcelona, que va estar presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Sra. Ada Colau. A l’acte també van participar la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Sra- Janet Sanz i la Regidora de Mobilitat, Sra. Mercedes Vidal.

Grupo de Transporte Público del Pacto por la Movilidad de l'Ajuntament de Barcelona

El 14 de julio tuvo lugar la primera sesión del Grupo de Transporte Público del Pacto por la Movilidad del Ayuntamiento de Barcelona que trataba del escenario final de la Nueva Red Bus, así de como quedarán la red convencional y la de Bus del barrio.

En la sesión asistió como representante del CETOP, el Sr. Francisco Xandri, miembro de la Comisión de Movilidad del CETOP.

La sesión fue meramente introductoria y se mostró la composición final de cada red, en las que se entrará más en detalle en próximas sesiones y en participación ciudadana durante el otoño

 

L’Ajuntament de Barcelona inicia una campanya per promocionar l’ús de la bicicleta a la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona s’ha fixat com un dels seus objectius assolir una mobilitat més sostenible i segura a la ciutat, que passa per potenciar els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic, en la línia del que marca el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) 2013-2018. En relació a la mobilitat ciclista, el PMU es marca l’objectiu d’incrementar els desplaçaments en bicicleta en un 67%, el que suposa augmentar gairebé 80 mil desplaçaments més al dia.

Subscribe to RSS - Ajuntament de Barcelona