Declaració

El Consell Assessor d'infraestructures de Catalunya fa la Declaració de principis

La responsabilitat, el sacrifici i la confiança amb la societat civil permetran atendre la salut, l’educació, la investigació, l’habitatge, el canvi climàtic, la descarbonització, l’aigua, sense dilació, triant els millors projectes amb una bona administració.

Els poders públics tenen una responsabilitat amb la societat del present. I tenen, a més, una responsabilitat amb les futures generacions. L'exercici d'aquesta doble responsabilitat no es pot escometre sense la col·laboració de la societat civil. Les circumstàncies que han envoltat la

Curs en Declaració Policial i Preparació de Judicis, Eines i Estratègies d'Acció

Date: 
Del 18 de maig al 22 de juny de 2016
Timetable: 
S'imparteix presencialment els dies 18 de maig de 18h a 21h, el 8 de juny de 17h a 21h i el 22 de juny de 18h a 20:30h
Place: 
Escola de Prevenció i Seguretat Integral. Edifici blanc, Campus UAB. Bellaterra (Barcelona)
Price: 
160€

El professional de la seguretat pública i privada ha de disposar dels coneixements de les diferents condicions jurídic-processals que es poden ostentar dins d’un procés judicial. La classificació, drets i obligacions en totes elles, i els consells alhora d’encarar cadascuna de les posicions processals de la millor manera possible.

La perspectiva per elaborar un interrogatori tant des de la perspectiva de la defensa com de la del fiscal o acusació particular, orientada a la defensa i l’acusació, sobre unes mateixes situacions, implica un diferent abordatge de cara l’investigat.

Declaracions del Delegat del CETOP de Lleida, Jordi Domingo, a la Xarxa de Comunicació Local

Amb motiu de la reclamació dels alcaldes de la Val d’Aran i de l’Alta Ribagorça al Ministeri de Foment per a que introdueixi millores en la carretera N-230, una de les carreteres del país amb més alt índex de sinistralitat, la Xarxa de Comunicació Local (abans COM Radio) va sol·licitar al CETOP l’opinió d’un professional de l’enginyeria civil.

Subscribe to RSS - Declaració