notícia

Lliurament del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà 2016

La presidenta del Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Sra. Mercè Conesa, es complau a convidar-vos a l'acte de lliurament del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà 2016 que tindrà lloc al CCCB el dilluns 4 de juliol de 2016 a les 18:30h h.

Participaran també a l'acte la Sra. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, el Sr. Enric Batlle, president del jurat del Premi 2016, que farà públic el veredicte del guardó, i els autors i promotors de les obres premiades.

El CETOP a l’Assemblea General Ordinària

El CETOP, com a membre de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals, va assistir ahir 22 de juny, l’Assemblea General Ordinària celebrada a l’Auditori de la 8a planta de la seu de l’Associació.

A l’Assemblea es varen tractar temes com les noves incorporacions a l’Associació, la memòria d’activitats de 2015, les propostes dels pressupostos pel 2016 i la signatura del conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Convocatòria de llocs de treball del Departament de Territori i Sostenibilitat

El passat 15 de maig, el degà del CETOP, Sr. Xavier Font, es va reunir amb el Conseller Rull i amb el Sr. Ricard Font i Hereu, vicepresident d’Infraestructures, per exposar les diferents problemàtiques del CETOP envers els plecs de bases, les licitacions de contractes i les convocatòries de llocs de treball, generades per la no contemplació de la nova titulació de grau. El Conseller es va comprometre a donar una resposta.

Reunions amb la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme

La Llei de l’Arquitectura, que en breu entrarà al Parlament per iniciar els tràmits per a la seva aprovació definitiva, va ser paralitzada per les nombroses al·legacions presentades pels diferents Col·legis professionals.
En conseqüència, el Conseller Rull, acompanyat del Sr. Agustí Serra, director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, varen reunir-se en diverses ocasions amb els Col·legis, per tal d’assolir una redacció consensuada entre totes les propostes.

Próximos Cursos BIM Octubre - Diciembre 2016

4ª edición módulo M0. Aplicaciones BIM a la Ingeniería Civil (30h, 5 semanas, 2 días/sem)

1ª edición módulo M1/M2. BIM en el diseño del proyecto y en la construcción de la obra (módulo fusionado de los antiguos M1 y M2) (42h, 7 semanas, 2 días/sem)

1ª edición módulo M3. BIM en el mantenimiento de infraestructuras  (30h, 5 semanas, 2 días/sem)

1ª edición módulo M4. BIM en la seguridad y salud de las obras. Formato workshops (3 sesiones de 8h cada una)

Próximamente información en la web del CETOP
 

La Presidenta de l’AMB i diversos alcaldes metropolitans comproven la urgència de les intervencions en el Sistema de Rodalies

  • Els representants de les administracions han reclamat a l’Estat i a Adif la remodelació immediata d’una xarxa obsoleta i ineficaç
  • Els principals problemes d’aquest servei són la manca de seguretat i accessibilitat, i l’absència d’una xarxa que permeti desplaçar-se d’una forma sostenible.

Pages

Subscribe to RSS - notícia