You are here

Cursos de CYPE online

Date: 
30 de març i 1 i 3 d'abril
Timetable: 
10h a 11:30h
Place: 
Online
Price: 
Gratuït
Organitza: 
Cype

Cype proposa diferents cursos online per la setmana que ve:

Dilluns 30 de març, de 10h a 11:30h

Curs d´iniciació al BIMServer.Center

Mitjançant la tecnologia Open BIM és possible implantar un flux de treball col•laboratiu, multidisciplinari i multiusuari que permet el desenvolupament de projectes de manera oberta, coordinada i simultània entre els diferents tècnics o agents intervinents. La manera de treballar que proposa CYPE és diferent a la proposta dels fluxos de treball basats en les eines BIM prèviament existents en el mercat. En aquesta pàgina es presenta la forma de treball proposada per CYPE, en la qual el contingut del projecte BIM no està vinculat a cap aplicació o programa concret.

Dimecres 1 d'abril, de 10h a 11:30h

Curs d´iniciació al IFC Builder

IFC Builder és una aplicació gratuïta de CYPE dissenyada per a la creació i manteniment de models IFC d´edificis. De maneig senzill i accessible, IFC Builder està integrat en el flux de treball Open BIM a través de la importació i exportació de models IFC. També permet la modelització manual de l´edifici.

Divendres 3 d'abril, de 10h a 11:30h

Curs Certificació energètica amb el CYPECAD MEP i el CYPETHERM HE Plus

CYPETHERM HE Plus és una aplicació gratuïta concebuda per a la justificació normativa del CTE DB HE1 Limitació de la demanda energètica, del CTE DB HE0 Limitació del consum energètic i per al càlcul de la certificació de l´eficiència energètica mitjançant un model de l´edifici per a simulació energètica calculat amb EnergyPlus™.

 

Per a la correcta inscripció enviar mail a soporte.catalunya@cype.com les següents dades: Curs al qual vol assistir; Llicència (en el cas que tingueu); Nom; Cognoms; Empresa; Professió; Adreça; Població; Codi postal; Telèfon; Correu electrònic;