You are here

Jornada "La transformació digital de l'enginyeria"

Date: 
Divendres 15 de novembre
Timetable: 
De 10h a 16h
Place: 
Sala d’actes d’ENGINYERS BCN (c/Consell de Cent, 365)
Price: 
Gratuït
Organitza: 
Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC)

Després de l'èxit de "L'Enginyeria és un grau", l'associació METGEC (Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya) organitza "La Transformació Digital de l'Enginyeria" amb l'objectiu de "reflexionar sobre l'entorn digital de les activitats dels enginyers i treure'n conclusions útils per avançar cap a la inevitable i necessària digitalització"

Aquesta Jornada tindrà lloc el 15 de novembre, a partir de les 10 h, a la sala d'actes del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (Consell de Cent, 365, Barcelona). 

Vídeo de presentació
Inscripcions: jornadaenginyeria@lidera.cat

Programa

A les 10 h. Miquel Darnés, president de la METGEC; i Xavier Font, vicepresident, donaran la benvinguda als assistents. Raúl Fuentes, especialista en enginyeria digital de la Universitat Politècnica de València, presentarà la primera ponència.

Després d'un coffee break tindrà lloc la taula rodona, amb moderació d'Albert Cuesta, periodista; i la participació de Xavier Torra, president d'Eurecat; Ramon Pastor, vicepresident mundial d'HP; i Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. A continuació serà el torn de les ponències pràctiques de Lluís Verdaguer, fundador i CEO d'Effitronix; Antoni Magariños, subdirector General Adjunt de Serveis Tècnics de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; i Mateo Valero, fundador i director del Barcelona Supercomputing Center.

Està previst que la jornada acabi a les 13.45 h. després de la cloenda de Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració pública.

No hi faltis!!

Durant la jornada s'exposaran els resultats de l'enquesta sobre l'enginyer d'avui en dia. Encara ets a temps de respondre-la!!