You are here

L’Escola de l’Aigua presenta la nova convocatòria del Tour d’ Instal.lacions d’Aigua

Date: 
del 25 al 28 de Novembre de 2019.
Place: 
El programa s'inicia a Barcelona i finalitza a Alacant (la tornada a Barcelona no està inclosa).
Price: 
525 euros
Organitza: 
Escuela del Agua

El Tour d'Instal·lacions d'Aigua permet durant quatre dies consecutius, 25, 26 i 27 i 28 de novembre de 2019, visitar, entre d'altres, la instal·lació més gran d'Europa per a la producció d'aigua potable de consum humà, la depuradora coberta integrada en el teixit urbà més gran del món o el centre de referència a nivell nacional i internacional en recerca i innovació vinculada a la gestió sostenible de l'aigua. A més, conegui els detalls i la implementació del projecte BiObserva, programa de seguiment de la biodiversitat en instal·lacions d'aigua.

Durant el programa coneixeran in situ el disseny i funcionament de les instal·lacions d'aigua punteres de la mà dels seus responsables i experts tècnics, posant en relleu les característiques tècniques que fan els atractius pels seus dissenys i models de funcionament moderns, eficients i respectuosos a nivell mediambiental.

El viatge de 4 dies suposa, també, un punt de trobada i d'intercanvi de coneixements i bones pràctiques per als professionals del sector interessats a obtenir una visió pràctica i realista de les diferents casuístiques que afronten aquestes instal·lacions.

Data límit d'inscripcions: 18 de Novembre. Les inscripcions posteriors al 15 d'octubre, l'Escola no podrà garentir la reserva del vol als participants

Més informació

Els membres del CETOP comptaran amb una reducció directa d'un 15% en el valor del programa.

Paraules clau: