You are here

Visita de l’École Superieure d’Ingénieurs de Travaux en Construction (ESITC) de Paris a Barcelona

En el marc de la col·laboració entre l’École Superieure d’Ingénieurs de Travaux en Construction (ESITC) de Paris i el Col·legi d’Enginyers d'Obres Públiques, un grup de 14 alumnes de 2n curs i 2 docents han visitat una sèrie d'obres a la ciutat de Barcelona, acompanyats per en Gerard Estanyol, Cap de Comunicació del Col·legi.

Així, van visitar la Sagrada Familia, les obres del túnel de les Glòries, les estacions de metro de la L9 i la torre de Collserola. També van visitar les instal·lacions del TecnoCampus de Mataró, centre universitari amb el qual es volen fer col·laboracions educatives amb la participació també del nostre Col·legi.

El Col·legi agraeix la confiança que l'ESITC ens ha atorgat al encarregar-nos la estada tècnica d'aquests futurs enginyers civils.

També volem donar el nostre agraïment a la Junta Constructora de la Sagrada Familia, a Ernest Santolaria, Director Tècnic de BIMSA, i a Amadeu Abril com a director de les obres dels túnels de Glòries; a Jose Maria Zaidin de COPISA; a Diego Garcia i Montse Carner de Torre de Colleserola; i a Alfons Palacios i a Leonard Jané del TecnoCampus de Mataró perquè, amb l' inestimable col·laboració de tots ells, els alumnes i professors han pogut gaudir d’una magnífica estada.