You are here

Convocada la 16a edició dels Premis Catalunya Construcció

  • El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 5 d’abril de 2019

  • Els premis són oberts a tots els agents del procés constructiu, si bé en cadascuna de les categories es posa èmfasi en les diferents  funcions professionals

  • En tots els casos, la obra o bé la fase d’obra haurà d’haver finalitzat durant els anys 2017 i 2018.

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) ha convocat la 16a edició dels Premis Catalunya Construcció, que tenen com a objectiu fer un reconeixement públic de les principals funcions professionals relacionades amb el procés d’execució de les obres. En aquesta edició també es concedirà un premi al millor treball final de carrera, adreçat als que tot just finalitzen els estudis d’arquitectura tècnica en qualsevol de les escoles de Catalunya. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 5 d’abril de 2019.

Sis categories i un premi especial
Les categories a les quals es pot optar són direcció d’execució d’obra, direcció integrada de projecte, coordinació de seguretat, innovació en la construcció, rehabilitació patrimonial i rehabilitació funcional. Un del apartats més destacats serà el dedicat als treballs d’investigació, recerca o desenvolupament que realitzen els estudiants com a treball final de carrera en qualsevol escola de Catalunya. Finalment, el jurat atorgarà un premi especial a la trajectòria professional d’una persona per la seva contribució a la millora de la construcció i del sector ja sigui des de l’exercici professional, la docència, la investigació i divulgació o la funció social de l’edificació.

Els Premis Catalunya Construcció no premien les obres, sinó el valor de la tasca que desenvolupen els tècnics en relació amb una obra de referència. No obstant això, el resultat aconseguit en l’obra és molt important per a obtenir una bona valoració. El jurat que avaluarà les diferents candidatures tindrà un caire pluridisciplinar per tal de valorar els treballs des de diversos punts de vista. L’aspecte més apreciat pel jurat serà la capacitat dels projectes presentats d’explicar els valors principals que s’han aconseguir en la categoria que es presenta. En tots els casos, la obra o bé la fase d’obra haurà d’haver finalitzat durant els anys 2017 i 2018. Els Premis compten amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors de Catalunya i d’Arquinfad.

Com presentar-se
Els Premis Catalunya Construcció són oberts a tots els agents del procés constructiu, si bé en cadascuna de les categories es posa èmfasi en les diferents funcions professionals. Les fitxes d’inscripció i la documentació corresponent s’han de presentar com a molt tard el 5 d’abril de 2019, ja sigui per correu electrònic o bé personalment en qualsevol de les oficines del CAATEEB.
La presentació de candidatures és totalment gratuïta.

[+] Informació

Paraules clau: