You are here

Oberta la inscripció per a l'European BIM Summit 2019

La cinquena edició de l’European BIM Summit (EBS19) se celebrarà els dies 11 i 12 d’abril de 2019 a l’Auditori AXA, situat al centre de negocis i comercial l’Illa Diagonal de Barcelona, amb el repte de continuar sent la trobada de referència a Europa del més avançat en BIM.

El primer dia del certamen és obert al públic local en general i es presenten les darreres oportunitats tècniques amb el BIM Experience, al que s’afegeix també el BIM4Students, un espai dedicat als futurs professionals del sector.

El segon i tercer dies, la cimera s’obre al públic internacional on s’analitza la situació del BIM a Europa i al món. La primera jornada de l’EBS19, sota el títol BIM Present, es dedicarà a les aplicacions de BIM en els països que ho han avançat més en el món, els països nòrdics, amb Finlàndia com a país capdavanter. Es profunditzarà en temes com serveis i metodologies pràctiques dirigides a mantenir i gestionar el patrimoni construït o el paper del Facility Management. El dia acabarà amb un sopar networking com a gran novetat d’aquesta edició.

El darrer dia, sota el títol BIM Future, es dedicarà a les ponències d’experts mundials del BIM tant des del punt de vista dels entorns informàtics com dels fluxes col·laboratius, els nous serveis que estan apareixent i el creixement de les start-ups internacionals, el Blockchain i més de 14 casos d’estudi sobre tot el què oferirà el BIM properament.

Com a membres del Comitè Estratègic, el col·legi disposa de 3 entrades al 50% de dte, si està interessat en obtenir aquest descompte envia un mail a la Secretaria del Col·legi ABANS del 15/02/2019, i podreu obtenir el codi de descompte per a les inscripcions.

Paraules clau: