You are here

14 d'Abril: IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018

Si t'agrada l'esport, el proper 14 d'abril tens una cita amb "La Intercol"

Per novè any consecutiu diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya s’uneixen per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial.

A més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

La cursa s’adreça a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, i està oberta també a la participació de familiars i amics dels corredors.

Informació

  • Dissabte 14 d’abril, de les 9:00 h a les 11:00 h.
  • La cursa recorrerà un circuit de 10 Km. (junior, sènior i veterà) i 5 Km (infantil). El recorregut consta de dues voltes a un circuit de 5 Km i una volta en el cas de la cursa infantil.
  • Per als ADULTS el preu de la inscripció és de 10€ (amb xip de lloguer: 2 €). Inscripció gratuïta per la categoria INFANTIL (amb xip de lloguer: 2 €).
  • La inscripció inclou la participació a la cursa, la samarreta tècnica, cronometratge per xip Championchip (amb xip propi o bé de lloguer), avituallament i la possibilitat de guanyar diversos obsequis.
  • La cursa tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona, amb el punt d’arribada i sortida situat al moll de Mestral del Port Olímpic
  • Els guanyadors de cada categoria reben un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona. I tots els inscrits participen en un sorteig de diferents premis cedits per empreses col·laboradores aconseguides gràcies a les gestions dels col·legis.
  • Saber més del reglament de la cursa

Ja estan obertes les inscripcions!

**Els PRECOL·LEGIATS i ATURATS tenen la inscripció subvencionada pel col·legi. Si estàs interessat / interessada, envia'ns un mail al col·legi i et donarem el codi promocional. Data límit: 3 d'abril.

Segueix a "La Intercol" en les xarxes socials, Facebook, Twitter e Instagram!

Paraules clau: