You are here

22 d'abril - VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

Si t'agrada córrer no et pots perdre la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional!

Reserva la data: dissabte 22 d’abril a les 9 hores a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

La cursa està oberta a la participació dels membres dels col·legis, així com de familiars, amics i els petits de casa. El punt de sortida i arribada se situarà al moll de Mestral del Port Olímpic i té un recorregut de 10 km pels adults i de 5 km pels infants.

Vina a córrer amb els companys de professió, amics i família. Hi ha premis per als guanyadors de cada categoria, així com obsequis als que podran accedir tots els participants gràcies al sorteig final. 

La Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017 està organitzada per un conjunt de 19 col•legis i associacions de professionals de Catalunya, entre els que es troba el CETOP i és possible gràcies al suport del Banc de Sabadell.

PREUS
Amb xip propi: 10 € (adults) | Gratis (nens d’11 a 14 anys)
Amb xip de lloguer: 12 € (adults) | 2 € (nens d’11 a 14 anys)

INSCRIPCIONS:
Obertes a partir del dilluns 20 de març La inscripció inclou la participació a la cursa, la samarreta tècnica, cronometratge per xip Championchip (amb xip propi o bé de lloguer), avituallament i la possibilitat de guanyar diversos obsequis.

Tots els detalls ben aviat al web CursaIntercol.cat, al compte de twitter @CursaIntercol i a través dels nostres canals de comunicació.

 

Paraules clau: