Ets un professional, un gestor o una empresa de serveis que desenvolupa la seva activitat en l'àmbit de l'administració local?

Vols participar com a expositor en el CIM 2020 per donar a conèixer i potenciar la teva organització?

REBUILD 2020 (29 septiembre - 1 octubre | Barcelona) es el evento de innovación para impulsar la edificación que reúne en un showroom exclusivo a más de 100 firmas expositoras presentando sus últimos materiales y

Gràcies a l’acord entre el distribuïdor Microgestió i l’Associació Intercol·legial, a la qual perta

Un any més, del 16 al 22 de setembre, municipis de tot el continent se sumen a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. Aquesta edició tindrà en compte l’escenari provocat per la Covid-19.

Et convidem al nou BIZBARCELONA.
Dos salons en un: BizBarcelona i Saló de l'ocupació -  La millor inspiració i assessorament per fer front els nous reptes.

Atenció mèdica telemàtica durant un any, inclosa en la teva quota col·legial

Dóna't d'alta en només 2 minuts i beneficia't del PACK Protecció

La Asociación de Coordinadores de Seguridad y Salud (ACSYS) ha elaborado una Guía técnica de recomendaciones para el Coordinador de Seguridad y Salud sobre el reinicio de la actividad en las obras de construcción después del Confinamiento Total c

Des del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya posem en marxa tot un seguit de mesures preventives davant la crisi sanitària que està provocant el Covid-19.

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed