Servei

Servei d'Assessorament i Adaptació al RGPD

Nou Reglament General de Protecció de Dades.

El Col·legi posa a disposició dels col·legiats, gràcies a l'acord de col·laboració amb el COACB (Col·legi d'Agents Comercials de Barcelona), un Servei d’Assessorament i Adaptació al nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que va entrar en vigor el passat 25 de maig i que afecta a tot aquell que tracti amb dades personals.

Català

Línia ICF Emprenedors, Autònoms i Comerços Tram 2014

Banc Sabadell ha subscrit la nova línia ICF Emprenedors, Autònoms i Comerços, de la qual destaca la cobertura per part de l’ICF, que assumeix el 70% del principal viu de les operacions.

Beneficiari:
-  Autònoms
- Microempreses
- Pimes del sector comerç

(Amb seu social o activitat a Catalunya, que disposi de la resolució emesa pel Departament d’Empresa i Ocupació).

Finançament de projectes tant d’inversió com de circulant amb modalitat de lísing o préstec. 

Servei d'operacions geomètriques en línia de l'Institut Cartogràfic de Catalunya

L’ICC ha posat en funcionament un servei per a executar remotament operacions geomètriques bàsiques.

Per funcionalitats senzilles, com per exemple, calcular distàncies o interseccions, aquest servei estalvia a l’usuari d’haver de disposar en local d’una eina SIG.

Per a la realització d'operacions geomètriques en línia cal estar registrat a l'ICC. L’usuari fa la petició a aquest servei enviant les geometries per a les quals vol fer l’anàlisi i rep, seguidament, la geometria resultant.

Programa per als projectes i obres de construcció – TCQ

Nova versió del TCQ a càrrec de l'ITEC (Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya)

TCQ és un conjunt d’aplicacions informàtiques per al sector de la construcció per donar suport a les activitats de redacció, contractació, planificació i control de projectes i obres. És una metodologia per a la definició i seguiment dels valors dels paràmetres de temps, cost, qualitat, i la formulació de la seguretat, la generació de residus i el cost energètic dels materials.

Català
Subscriure a RSS - Servei