aigüa

III Congrés de l'Aigua a Catalunya

L'Associació d'Amics de l'Aigua organitza el III Congrés de l'Aigua a Catalunya que tindrà lloc els dies 20-21 de març de 2019.

Des de l'l’1 d’octubre de 2018 i fins el 15 de desembre de 2018, està obert el període de presentació de Comunicacions al III CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA, les quals, un cop validades pel Comitè Científic Tècnic del Congrés, podran ser exposades presencialment durant les jornades del Congrés.

Ecofòrum 2018

En aquesta edició del Ecofòrum es parlara d’un tema de plena actualitat a la ciutat de Terrassa, la remunicipalització de l’aigua a Terrassa amb la posada en marxa d’una empresa municipal que gestionarà el servei a finals d’aquest any 2018.

Per tant, les jornades reflexionaran sobre la nova governança de l’aigua, tant a nivell general com del nostre municipi.

Jornada "Aigua, bé comú. Reptes i futur"-21 de març

Dates: 
21 de març
Horari: 
de 9 a 20
Lloc: 
Recinte Modernista Sant Pau (Sant Antoni M. Claret, 167, Barcelona) Sala Francesc Cambó

En la jornada s’abordarà la definició d’un model de gestió pública i transparent de l’aigua i hi participaran expertes experts internacionals, líders mundials, representants institucionals d’altres ciutats europees (París, Berlin, Budapest), de ciutats catalanes i de la resta de l’estat i representants d’associacions que promouen la municipalització de l’aigua.

II CONGRÉS DE L'AIGUA A CATALUNYA

Els dies 22 i 23 de març de 2017, l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua organitza el II Congrés de l'Aigua a Catalunya a Barcelona.

El Congrés s’estructura en un conjunt de 6 sessions temàtiques, en cadascuna de les quals, en general, es desenvolupen 2 o 3 Ponències, s’exposen experiències pràctiques i finalment, es duu a terme una Taula Rodona referida al contingut bàsic de la sessió.

ITC SP-131. Sistemas de rociadores automáticos de agua

Any : 
2016

Esta instrucción tiene como objeto determinar la información básica específica que debe incluir el proyecto técnico en materia de prevención y seguridad en caso de incendio para efectuar el control preventivo en establecimientos, actividades, infraestructuras o edificios que precisen de un sistema de rociadores automáticos de agua.

Categories: 

L'AMB organitza una Comissió d'Estudi sobre el futur del Cicle Integral de l'Aigua

L’AMB, en vista de les sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul•len la constitució d’Aigües de Barcelona, l’empresa público-privada encarregada de la gestió del cicle integral de l’aigua, ha decidit organitzar una comissió d’estudi.

La missió d’aquesta comissió serà la d’analitzar la situació jurídica i proposar les actuacions més adients relacionades amb els impactes administratius, jurídico-normatius i econòmics, a l’espera que la sentència sigui, o no, ratificada pel Tribunal Suprem.

Abastament d'aigua i xarxes generals d'incendi

Dates: 
08/06/2015 y 09/06/2015
Horari: 
De 16 a 20 h
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 37 2n
Preu: 
Col·legiat / Associat: 185 euros - Empresa adherida: 265 euros - General: 310 euros

Aquest curs forma part d'una sèrie de 4 cursos interrelacionats que en la seva totalitat donen a conèixer amb detall les bases per a un correcte disseny i instal·lació de sistemes de protecció contra incendis, amb la presentació i discussió de casos pràctics. La utilització de la normativa UNE actualitzada i els reglaments vigents, C.T.E. , R.S.C.I.E.I. 2267/04, R.I.P.C.I. 1942/93 i M.I.E.-APQ1 seran les eines bàsiques d'un curs complet dividit en 4 fases.

Licitacions relacionades amb el Fondo de Cooperación para Agua y Saneamiento (FCAS)

Anuncio de Convocatoria de Consultoría de Evaluación Final del proyecto CTR-001-B “Proyecto regional de cosecha de agua de lluvia para cuatro países de la región centroamericana” y que forma parte de nuestra cartera bilateral del Fondo de Cooperación para Agua y Saneamiento (FCAS) de la cooperación española en municipios de las zonas secas de cuatro países en Centroamérica, El Salvador, Guatemala, Honduras y Nicaragua.  Rogamos le den la máxima difusión posible.

Pàgines

Subscriure a RSS - aigüa