Diada

Gaudeix de la Diada de Catalunya amb seny

Cada any, els Col·legis Professionals de l'Enginyeria ens retrobem amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i tots junts fem la tradicional ofrena floral al Monument de Rafael de Casanovas.

Malauradament, i seguint les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, enguany hem suspès l'acte per a garantir la salut de les persones i el control de contagis.

Esperem que tots els col·legiats gaudeixin d'aquesta Diada! 

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya

El Col·legi ha participat en els actes institucionals de l'Onze de Setembre.

Primerament, el 10 de setembre a la tarda va tenir lloc la tradicional Ofrena floral al monument de Rafael de Casanova on els degans dels Col·legis i Associacions relacionades amb l’àmbit tècnic, van depositar els coixins de flors identificatius de cada col·legi.

Seguidament, va assistir a l’acte institucional que el Govern i el Parlament van celebrar a la plaça Sant Jaume i que tenia com a idea principal la llibertat.

 

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2017

La Diada Nacional de Catalunya ret homenatge als Drets Humans i a les lluites per la llibertat i la democràcia

El Govern i el Parlament van celebrar el passat 10 de setembre, a la plaça del Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional conjunt que va tenir com a eix temàtic els Drets Humans per la democràcia i la llibertat.

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2015

Conferència commemorativa de l'Onze de Setembre al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

El nostre Col·legi ha participat en els actes institucionals de l'Onze de Setembre.

El passat dimarts 8 de setembre, el Degà Sr. Xavier Font i Mach, va assistir al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a la conferència de la Catedràtica en història Sra. Eva Serra i Puig amb el títol de “ La potencialitat democràtica de la Catalunya històrica”.

Diada de Catalunya

Un onze de setembre més, els col·legis tècnics professionals de Catalunya han dut a terme l'ofrena floral a Rafael de Casanova.

Aquest acte, que es porta a terme ja fa anys, és el reflex de la unió i la col·laboració que existeix actualment entre els diferents col·legis professionals. Aquest treballar  junts és la força que ens permet representar i  defensar el col·lectiu de professionals que treballen i viuen a Catalunya.

Pàgines

Subscriure a RSS - Diada