generalitat de catalunya

L’AMB i la Generalitat presenten el nou projecte d’integració urbana i de millora de la mobilitat de la C-245

  • La intervenció, amb un pressupost total de 26,3 milions d’euros, estarà cofinançada pel món local, liderat per l’AMB, i per la Generalitat i començarà a ser realitat el 2017
  • Integrarà un carril bus segregat de 13 quilòmetres, que unirà Cornellà de Llobregat amb Castelldefels i permetrà incrementar la velocitat comercial en un 25%, i un nou carril bici

DECRET 190/2016, de 16 de febrer, de gestió de la seguretat viària en les infraestructures viàries de la Generalitat de Catalunya

Any : 
2016

Amb data 19 de novembre de 2008, el Parlament Europeu i el Consell han adoptat la Directiva 2008/96/CE, sobre gestió de la seguretat de les infraestructures viàries.

Categories: 

Reunió Degans Col·legis Tècnics amb Secretariat d'Universitats i Recerca de la Generalitat

El degà del CETOP, Sr. Xavier Font, va assistir a la reunió amb Arcadi Navarro, secretari d’Universitats i Recerca, i la resta de degans dels Col·legis d’Enginyeria Tècnica, per expressar el malestar i demanar la seva intervenció davant el fet que el decret d'equivalència de títols promogut pel Ministeri d’Educació inclou una excepció que impedeix als enginyers tècnics accedir a convocatòries de categoria A1 en organismes públics.

Trobada dels Col·legis Professionals de l’Enginyeria Tècnica i Graduats amb el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya

El Degà Xavier Font i Mach ha assistit a la trobada que ha tingut lloc a la seu del Col·legi  d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona amb el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya l’Hble. Sr. Oriol Junqueras.

Durant la reunió s’han plantejat els temes que actualment  preocupen més als Col·legis Professionals. Aquest són:

Visita d'una delegació del CETOP al nou Conseller de Justícia de la Generalitat

El Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó, i el Director General de Dret i Entitats Jurídiques Xavier Bernadí, varen rebre el passat 10 de febrer al degà del CETOP Xavier Font, al vicedegà Ramon Campanera, al Cap de Comunicació Gerard Estanyol i a l’assessor jurídic Josep Barceló.

En una llarga i distesa trobada, el CETOP va posar al dia a la Conselleria sobre quines són les relacions institucionals i jurídiques amb el CITOPIC, després de la retirada del procés de tramitació del reglament del CETOP.

Programa CONSOLIDA'T - Catalunya Emprèn

El Col·legi d’Economistes de Catalunya promou amb el suport de la Generalitat de Catalunya un projecte del PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn. Aquest PROGRAMA és gratuït i té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial.

Subscriure a RSS - generalitat de catalunya