infocentre

Consulta pública. Proyecto de Real Decreto por el que se aprueba el Reglamento de Seguridad contra incendios en establecimientos industriales

El Ministerio de Ministerio de Industria, Comercio y Turismo pone en marcha una consulta pública del Proyecto del Real Decreto del Reglamento de seguridad contra incendios en los establecimientos industriales.

La consulta pretende adecuar la reglamentación nacional de protección contra incendios al progreso técnico, así como al resto del marco normativo nacional y europeo.

Coneixes el nivell de transformació digital de la teva empresa en el model Indústria 4.0?

El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo ha dissenyat l’eina d’autodiagnòstic digital avançat (HADA) que permet a les empreses obtenir una valoració de l’estat de maduresa digital.

Aquesta eina d’autodiagnosi té com a objectiu dotar la indústria espanyola d’un instrument gratuït, modern i de qualitat que li permeti avaluar el seu nivell de maduresa en relació amb el nou paradigma de la Indústria 4.0.

HADA està pensada per conèixer la seva situació comparativa respecte a altres organitzacions amb diferents nivells de maduresa, recursos i activitat.

Anàlisis dels models de negoci en l’operativa de càrrega dels vehicles elèctrics

L'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia (EnerAgen) publica l'Estudi d'anàlisi de diferents models de negoci en l'operativa de càrrega dels vehicles elèctrics.

L'objectiu d'aquest document és exposar informació, dades, idees i reflexions per poder plantejar estratègies eficaces per a l'impuls de la mobilitat elèctrica.

Subscriure a RSS - infocentre