certificació professional

Certifica't com a Professional Engineer

L’Agencia de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria -AQPE-, a la qual pertany el nostre Col·legi, ha establert la certificació Professional Engineer per a reconèixer l’experiència, formació i habilitats dels enginyers i enginyeres.

Aquesta certificació identifica als millors enginyers facilita la mobilitat internacional dels professionals de l’enginyeria dels enginyers i et permet ser reconegut per entitats locals, nacionals i internacionals.

EL procés de certificació valida la teva titulació, formació, experiència i habilitats professionals.

Jornada Certificació Professional 26 de juny a les 16:30

Dates: 
26 de juny
Horari: 
16:30 h
Lloc: 
Seu del CAATEEB C/ Bon Pastor, 5 • 08021 Barcelona
Preu: 
gratuït. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Jornada “La certificació professional sota l'ISO 17024 com a eina de millora de la competitivitat dels professionals”

L'objectiu de la jornada és traslladar als professionals col·legiats la situació nacional i internacional del mercat laboral i la contribució de la certificació professional sota la norma ISO 17024, com a eina de millora de la competitivitat dels professionals.

Com pot, la certificació AQPE, ajudar-te a trobar la feina que t'interessa?

La selecció de persones està canviant i la recerca del talent va enfocada, cada cop més, a competències, que és el que certifica l'AQPE seguint la ISO 17024.

La Certificació Professional et diferencia i posa en valor, també, tota la teva experiència professional que per tercers queda contrastada facilitant-los la feina de verificació de les evidències documentals.

Subscriure a RSS - certificació professional