programa Consolida't

Programa Consolida't 2019

Enguany, la Universitat de Barcelona implementa novament el Programa Consolida’t*, adreçat a autònoms, microempreses i ex-autònoms, ara en atur, que volen enfortir el seu negoci.

El programa permet gaudir d’un itinerari complet de formació i d’assessorament personalitzat i gratuït durant l’any 2019. Les places són limitades.

Trobareu la informació detallada al web www.ub.edu/emprenedoria/consolidat.html.

Programa Consolida't d'assessorament gratuït per a emprenedors

Dates: 
pendent informació

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ha rebut, per segon any consecutiu, una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per impartir durant l’any 2017 el programa “CONSOLIDA'T” de suport en formació i assessorament per a autònoms i emprenedors. Aquest programa gratuït té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial.

Convocatòria de places al programa Consolida’t d’ajuda als autònoms

El programa Consolida’t”, endegat pel del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, permet a persones treballadores autònomes gaudir d’un itinerari complet de formació i d’assessorament personalitzat i gratuït durant l’any 2016.

El programa es basa en sessions individuals i col·lectives durant 10 mesos, on els participants rebran formació en gestió empresarial i un assessorament personalitzat, amb l’objectiu d’enfortir, millorar i consolidar el seu negoci o de reinventar-lo amb l’elaboració d’un pla d’acció. Les places són molt limitades.

Subscriure a RSS - programa Consolida't