European BIM Summit

Oberta la inscripció per a l'European BIM Summit 2018

L'European BIM Summit 2018 se celebrarà els dies 8 i 9 de març a l'Auditori AXA del centre de negocis i comercial l'Illa Diagonal de Barcelona, ​​amb el repte de continuar sent la trobada de referència a Europa del BIM més avançat.

La quarta edició del EBS reunirà professionals de 12 països amb un format renovat i l'anàlisi de casos d'alt nivell i complexitat. Destaca la incorporació com a honor advisor de Patrick MacLeamy, una de les personalitats més rellevants a tot el món en l'àmbit del BIM.

Vols assistir a la tercera edició de l' European BIM Summit?

Si vols participar, encara ets a temps. El CETOP disposa de 3 entrades al 50% de descompte. No t'ho pots perdre

La tercera edició de l’European BIM Summit (EBS) se celebrarà els dies 25 i 26 maig de 2017 dins el marc de Barcelona Building Construmat, el Saló Internacional de la Construcció de Fira de Barcelona, ​​i es confirma així com l’esdeveniment de referència sobre Building Information Modelling (BIM) a Europa.

European BIM Summit al Roca Barcelona Gallery

El passat 25 de novembre, el CETOP com a membre del Comitè Estratègic de l’European BIM Summit 2016, va assistir al Roca Barcelona Gallery a una reunió per parlar sobre els reptes que afronta la nova edició del congrés, que tindrà lloc el proper febrer de 2016 al World Trade Center de Barcelona.

La jornada va comptar amb la participació de ponents d’excepció del sector de la indústria i la construcció i experts en tecnologies BIM. Es va dividir en dues parts:

Subscriure a RSS - European BIM Summit