Conferència

Conferència Euroconstruct d’hivern - Conclusions de l'ITeC

La Conferencia Euroconstruct de invierno, organizada por el ITeC el pasado 25 de noviembre, no empezó con expectativas de muy buenas noticias para el sector de la construcción europeo. Fue la primera oportunidad de evaluar los efectos del Brexit sobre el sector, y tal como se esperaba, la nueva previsión no contempla tanto crecimiento como en la previsión hecha en la conferencia de verano.

"El BIM recolza tecnològicament l'aplicació del Lean"

Dates: 
Els dies 17 i 18 de setembre de 2015
Horari: 
Consultar programa
Lloc: 
Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (C/ Wellington 19, ES 08018 Barcelona)
Preu: 
300€ fins al 31 de juliol de 2015

Lean Construction és una filosofia que defensa que la perfecció d'un producte s'aconsegueix quan tots els agents implicats treballen amb perfecta coordinació, comunicació i col·laboració.

Estructura de la Conferència

Conferència a càrrec de Ricard Font: “El Corredor Mediterrani”

Dates: 
El dia 22 de juliol de 2015
Horari: 
a les 18:30h
Lloc: 
Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16 – FGC: Les Tres Torres)
Preu: 
Gratuït

 

El proper dimecres 22 de juliol, a les 18:30 hores al Col·legi d’Enginyers de Camins, Ricard Font, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, donarà aquesta conferència on parlarà de la importància estratègica que té per Catalunya el Corredor Mediterrani, com a un projecte capaç de ser el motor econòmic al nostre país, així com del model econòmic català en matèria d’infraestructures i dels seus principals colls d’ampolla, però també, en paral·lel, de la promoció de serveis multimodals de transport de mercaderies, en el marc català i europeu.

L’ITeC acollirà la Conferència LIPS 2015, sobre Construcció Lean al sector públic, per primer cop a Espanya

1. L’ITeC, Bimetric i Infraestructures.cat organitzen els propers 16, 17 i 18 de setembre, la Conferencia Lean in The Public Sector (LIPS) 2015, amb l’objectiu de promoure la Construcció Lean al sector públic

2. La conferència s’estructura en un taller d’introducció a la Construcció Lean (16 de setembre) i 2 dies de sessions amb la participació de experts mundials (17 i 18 de setembre)

3. L’acte tindrà lloc a la seu de l’ ITeC (Wellington 19, Barcelona), i les llengües seran el castellà i l’anglès

CONFERÈNCIA: “La crisi energètica: impacte en l’activitat econòmica i la gestió de les infraestructures”

Dates: 
08/07/2015
Horari: 
De 18 a 19:30 hores.
Lloc: 
Col·legi d’Enginyers de Camins (c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona)
Preu: 
Entrada gratuïta. Places limitades.

Els propers anys i dècades vindran marcats per una inescapable crisi energètica de dimensions històriques i abast planetari. Quin serà el seu impacte sobre les infraestructures? Quins canvis comportarà en el nostre model de mobilitat? Quins sectors en sortiran perjudicats, i quins afavorits? Intentarem donar resposta a algunes d’aquestes preguntes al llarg d’aquesta conferència que tindrà lloc el proper dimecres 8 de juliol al Col·legi d’Enginyers de Camins.

Pàgines

Subscriure a RSS - Conferència