informació

Enllaços d'informació a la ciutadania: Recomanacions i Protocols

La Intecol·legial posa a la teva disposició alguns enllaços amb recomanacions, protocols i recursos disponibles davant la situació del COVID-19.

Aquestes recomanacions estan relacionades amb la desinfecció i aliments, la prevenció del Covid-19, la gestió de les emocions, repercusions econòmiques i de treball, sobre les hipoteques, protocols per a les dones, els infants i els adolescents, respecte a l'activitat física, salut, etc.

Préstec Nòmina

Gràcies a l’acord entre Banc Sabadell i el seu col·lectiu professional, posem a disposició seva productes molt interessants, entre els quals destaquem un préstec amb unes condicions preferents, el Préstec Nòmina. Es tracta d’un préstec que, amb la nòmina domiciliada i una assegurança vinculada, ofereix unes condicions molt especials, dissenyat per afrontar unes despeses imprevistes per molt poc al mes i amb total comoditat.

En destaquem els principals avantatges:

Sistemas de Información Geográfica (10ª edición)

Dates: 
6 de octubre del 2014
Horari: 
Online
Lloc: 
Online
Preu: 
100€

Curso en línea (eLearning) teórico y práctico, de 40 horas de duración impartido en 6 semanas, cuyo objetivo es conseguir que los alumnos, mediante el asesoramiento continuo de tutorías, adquieran los conocimientos básicos de los Sistemas de Información Geográfica. El curso dispone de teoría, ejercicios y prácticas realizadas con herramientas de software SIG y está dirigido a profesionales, proveedores de información y estudiantes de ingeniería y/o titulados relacionados con la información geográfica.

Nova Informació de la Junta de Govern

Tal i com us hem anat informant, a l’Assemblea del 24 de juliol de 2013, vam aprovar la proposta de conveni CETOP-CITOP, atès que són dues institucions diferents, per tal d’intentar per la via del diàleg establir les relacions entre els dos col·legis. Entre altres coses pretenem convenir que d’ara en endavant serà el nostre Col·legi qui cobri les nostres quotes.

Informació de la Junta de Govern

Benvolguts col·legiats i benvolgudes col·legiades,

Ja fa uns mesos que la nova Junta del Col·legi de Catalunya va iniciar el seu mandat. Com recordareu durant la campanya es va informar de la situació econòmica en què es trobava el CETOP, explicant abastament que dels 203.116 € que es van recaptar per quotes en el 2013 només ens van retornar 102.657 €, quantitat anomenada “dotació”, i que això feia insostenible la situació financera del nostre Col·legi.

Subscriure a RSS - informació