defunció

Ens ha deixat el company VICTOR RUFACH I FERRÉ

El passat 6 d'agost ens va deixar el nostre company Víctor Rufach i Ferré.

En Víctor va ser una persona compromesa amb el nostre col·lectiu, ja des de la seva entrada a l'Escola com a delegat de classe a les promocions de 1995 i 1996, i desprès durant la seva trajectòria professional, on va participar en projectes nacionals i internacionals, i tant des d'empreses públiques com privades, àmbit on va crear la seva pròpia enginyeria l'any 2014.

Homenatge pòstum a Joaquim Colom Perpinyà

Lamentem informar-vos de la defunció de Joaquim Colom Perpinya i, des d’aquestes línies, volem manifestar el nostre condol per la seva pèrdua a la seva esposa Montse Picas, als seus familiars, amics i companys.

Joaquim va néixer a Marçà el 30 d’octubre de 1951, va fer el batxillerat intern als Salesians d’Horta i va finalitzar els seus estudis d’Enginyer d’Obres Públiques en 1976, a l’escola de Madrid.

Defunció Esteban del Acebo Colon

Sentim comunicar-vos la defunció del nostre company  ESTEBAN ACEBO COLON, que va morir el 19 de març a l’edat de 81 anys.

Va néixer a la ciutat de Melilla i va finalitzar els estudis d’Enginyer d’Obres Públiques a Madrid al 1962.

Va desenvolupar la seva vida professional com a ETOP a la Diputació provincial de Girona.

Va ser president i fundador de l’Acadèmia Màgica de Girona, membre de l’Escola Màgica de Madrid (fundada per Tamariz i altres mags) i membre de la Penya del Xai de Girona.

Defunció Delia Sánchez Ferro

Ens sap greu comunicar que el passat 7 de novembre va morir a Barcelona a l'edat de 40 anys la nostra companya Delia Sánchez Ferro. 

Va acabar els seus estudis com a ETOP a la Universitat Politècnica de Madrid l'any 1998. Va realitzar la seva professió a diverses empreses, sent l'última NB35.

Gran lluitadora i gran professional, deixa dos fills de 7 i 10 anys.

Subscriure a RSS - defunció