Banc Sabadell

Línia ICO Avals COVID-19

En el marc del Pla d’Acompanyament Solucions ICO, i gràcies al conveni que el Col·legi té amb el Banc Sabadell, ens complau informar-lo de les condicions del primer tram de 20.000 milions de la Línia ICO Avals COVID-19, destinada a autònoms, pimes i empreses.

LÍNIA ICO AVALS COVID-19

- Beneficiaris: Empreses i autònoms amb domicili social a Espanya que s’hagin vist afectats pels efectes econòmics i socials de la COVID-19.

Solucions en Fons d'Inversió - Conveni Banc Sabadell

Traspassi els seus fons abans del 31 de desembre de 2019 i
gaudeixi de tots els avantatges!

El Banc Sabadell ofereix a tots els col·legiats i familiars de primer grau una oferta àmplia i innovadora de Fons d'inversió.

  • Pot invertir a partir de 30 euros. I fer aportacions quan li vagi bé.

  • Avantatges fiscals. Un fons només tributa quan vol recuperar els seus diners i si té guanys. Per tant, un fons li dóna la llibertat de decidir quan tributar.

VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

El passat dissabte 16 d'abril, a les 9 h, es donava el tret de sortida a la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, que enguany ha aplegat més de 200 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km (5 km pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En aquesta edició, 20 col·legis i associacions professionals, entre ells el CETOP, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l'esport.

Avantatges exclusius de Banc Sabadell

Gràcies a l’acord de col·laboració que el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya té amb Sabadell Professional, us podem oferir uns avantatges exclusius en la contractació de productes.

  • Compte Expansió PRO
  • Bestreta Nòmina
  • Préstec Inici
  • Finançament Estudis
  • Banca a distancia

El CETOP i Sabadell Professional treballen en PRO dels col·legiats.

Pla de Pensions - Consells per construir ara el seu futur

Planificar la jubilació és una de les qüestions més importants que hem d'afrontar en la vida. Tots esperem gaudir del nostre temps lliure, dedicar-nos plenament a les nostres aficions i, en definitiva, gaudir d'una jubilació feliç i tranquil·la.
A Banc Sabadell, fa molts anys que ajudem els nostres clients a construir el seu futur i li volem oferir alguns consells pràctics sobre l'elecció d'un pla de pensions. Esperem que li sigui útil i ens encantarà rebre’l en qualsevol de les nostres oficines.

La pensió pública és suficient?

Cafè per a professionals i pimes - Banc Sabadell

Finançament amb Valor Afegit.
Problemes de tresoreria?, insolvència de clients?, gestió de cobraments i pagaments?, finançament de inversions?, sap com li afecta el SEPA?

El 25 de novembre podeu participar en aquesta sessió informativa, sobre uns productes financers, que li poden reportar uns avantatges competitius molt interessants per a vostè o per a la seva empresa.

Més informació al document adjunt

Préstec Nòmina

Gràcies a l’acord entre Banc Sabadell i el seu col·lectiu professional, posem a disposició seva productes molt interessants, entre els quals destaquem un préstec amb unes condicions preferents, el Préstec Nòmina. Es tracta d’un préstec que, amb la nòmina domiciliada i una assegurança vinculada, ofereix unes condicions molt especials, dissenyat per afrontar unes despeses imprevistes per molt poc al mes i amb total comoditat.

En destaquem els principals avantatges:

Pàgines

Subscriure a RSS - Banc Sabadell