rehabilitació

Rehabilitació Energètica d’Edifics (60 hores)

Dates: 
Del 18 de setembre al 8 de novembre de 2017
Horari: 
dilluns i dimecres de 16h-20h
Lloc: 
Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Tarragona (C. Francesc Macià, 6 Baixos – 430

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als nostres col•legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

El nombre de places és limitada, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs per mail a catalunya@cetop.cat

Rehabilitació de ferms amb tècniques ambientalment sostenibles

Dates: 
11/03/2017
Horari: 
De 09:30 a 14 h
Lloc: 
Sala Polivalent de l’Escola de Sobreestants - Tàrrega
Preu: 
gratuït

L'Associació de Sobreestants de Catalunya organitza aquesta Jornada Tècnica on es farà una Descripció i característiques dels elements que componen les mescles asfàltiques :  Betum,  Emulsió, Àrids.

Es farà un breu repàs a la normativa que actualment regeix els components (betum, emulsió i àrids) i les mescles.

Cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el CETOP ha tingut accés a diferents places de cursos subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs que es vol realitzar.

TEXSA incideix en la rehabilitació amb sistemes que impulsen l’eficiència energètica amb una impermeabilització òptima

TEXSA incideix en les solucions dissenyades per a rehabilitació de cobertes tradicionals existents de grans ciutats, acabades amb ceràmica amorterada o làmines bituminoses. Es tracta de solucions de rehabilitació en les que s’aconsegueix una important millora de l’eficiència energètica del sistema al temps que es garanteix l’òptima impermeabilització de la coberta.

Jornada a Barcelona: "Guia SEREM (Seguretat Rehabilitació Manteniment), Treballs en obres sense projecte"

Dates: 
Divendres 12 de juny de 2015
Horari: 
de 9 a 13 hores
Lloc: 
CaixaForum (Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa”). Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8, Barcelona

La diversitat d’agents que intervenen en els treballs de rehabilitació i manteniment, des del promotor, tècnics, contractistes, subcontractistes i treballadors autò¬noms, cadascun d’ells amb responsabilitats i funcions diferents, comporta una especial complexitat pel que fa a la gestió de la prevenció de riscos laborals.

Més informació: 
https://www.enginyerscivils.cat/sites/default/files/cursos_fitxers_adjunts/Jornada_SEREM_12_06_2015_BCN.pdf

Jornada a Lleida: Guia SEREM per a treballs de rehabilitació i manteniment sense projecte. Requisits de les versions electròniques del llibre d’incidències.

Dates: 
09/07/2015
Horari: 
de 9:00 a 11:45 hores
Lloc: 
Unitat Tècnica Territorial de Seguretat i Salut Laboral de Lleida Polígon Industrial El Segre c/ Empresari Josep Segura
Preu: 
Gratuït

La Unitat Tècnica Territorial a Lleida de l’Institut de Seguretat i Salut Laboral del Departament d’Empresa i Ocupació, organitza una jornada tècnica sobre la Guia SEREM (SEguretat REhabilitació Manteniment), elaborada conjuntament pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), Infraestructures.cat i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i també tractarà les versions electròniques del llibre d’incidències.

DICTAMEN 9/2013, de 8 d'agost, sobre la Llei 8/2013, de 26 de juny, de rehabilitació, regeneració i renovació urbanes.

Any : 
2013

La Llei objecte de dictamen se situa dins la tendència normativa recent d’impulsar la regulació de la rehabilitació, la regeneració i la renovació urbanes, que tradicionalment ha estat un àmbit poc desenvolupat del
dret urbanístic en comparació amb tot allò que té a veure amb els processos d’urbanització i la producció de nova ciutat. En el context de la crisi econòmica i pel pes que hi té el sector immobiliari, el legislador estatal ha

Categories: 

Presentada la “Guia Pràctica de Seguretat i Salut en els treballs de Rehabilitació i Manteniment

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB) va acollir el passat 19 de Desembre, la presentació de la “Guia Pràctica de Seguretat i Salut en els treballs de Rehabilitació i Manteniment. Treballs sense projecte”.

Coincidint amb la setmana de la Rehabilitació, el Col·legi, amb aquesta guia ha volgut promoure els treballs de rehabilitació i manteniment, donant a conèixer els beneficis que comporten aquestes practiques i la importància de la seguretat i salut laboral a l’hora d’aplicar-les.

Pàgines

Subscriure a RSS - rehabilitació