Lleida

19ª Fira Municipàlia a Lleida

Municipàlia es va crear l'any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions.

En l'actualitat és la fira de referència en les àrees d'equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, el que fa de Municipàlia la fira internacional líder del sector a Espanya.

Formació per a pèrits judicials a Lleida

Dates: 
Els dies 27 i 29 d’octubre de 2015
Horari: 
de 16.00 h a 19.00 h
Lloc: 
Sala de vistes gran Audiència Provincial de Lleida Carrer del Canyeret, 1 25007 Lleida
Preu: 
Un cop confirmada l'acceptació al curs, s'ha de satisfer l'import de 30,05 €

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada durà a terme els dies 27 i 29 d’octubre de 2015, de 16.00 h a 19.00 h, un curs de formació general per a perits judicials a Lleida.

Té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el perit.

A tots aquells professionals interessats que actuen com a perits judicials que vulguin optar a una plaça del curs, cal que emplenin la butlleta d'inscripció.

Els criteris de selecció seran els següents:

Declaracions del Delegat del CETOP de Lleida, Jordi Domingo, a la Xarxa de Comunicació Local

Amb motiu de la reclamació dels alcaldes de la Val d’Aran i de l’Alta Ribagorça al Ministeri de Foment per a que introdueixi millores en la carretera N-230, una de les carreteres del país amb més alt índex de sinistralitat, la Xarxa de Comunicació Local (abans COM Radio) va sol·licitar al CETOP l’opinió d’un professional de l’enginyeria civil.

Subscriure a RSS - Lleida