catalunya

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2015

Conferència commemorativa de l'Onze de Setembre al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

El nostre Col·legi ha participat en els actes institucionals de l'Onze de Setembre.

El passat dimarts 8 de setembre, el Degà Sr. Xavier Font i Mach, va assistir al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a la conferència de la Catedràtica en història Sra. Eva Serra i Puig amb el títol de “ La potencialitat democràtica de la Catalunya històrica”.

Feina a Catalunya i al món

El CETOP, com a membre de la intercol·legial, ja consta com a partner en el projecte MONCAT.

En l'entorn laboral actual, les fronteres entre països es dilueixen cada vegada més. Davant d'aquesta situació posem a disposició dels colegiats aquest portal, per ajudarlos a prendre una decisió ajustada a la seva voluntat i les seves expectatives en relació amb la mobilitat residencial i laboral en l'àmbit internacional.

El portal MónCat ofereix:

PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2015

El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona convoca els ja tradicionals Premis Catalunya Construcció, en la seva dotzena edició, i que tenen com a objectiu fer un reconeixement públic de les principals funcions professionals relacionades amb el procés d’execució de les obres. Fins al 27 de març de 2015 es poden presentar candidatures en les categories de Direcció i gestió de l’execució de l’obra; Coordinació de seguretat i salut; Innovació en la construcció i Intervenció en edificis existents, en tots els casos amb obres acabades durant els anys 2013 i 2014. 

Diada de Catalunya

Un onze de setembre més, els col·legis tècnics professionals de Catalunya han dut a terme l'ofrena floral a Rafael de Casanova.

Aquest acte, que es porta a terme ja fa anys, és el reflex de la unió i la col·laboració que existeix actualment entre els diferents col·legis professionals. Aquest treballar  junts és la força que ens permet representar i  defensar el col·lectiu de professionals que treballen i viuen a Catalunya.

Responsable Comercial a Cataluña

Emplaçament laboral: 
Catalunya

Importante compañía del sector de la construcción, busca para su Delegación de Cataluña a un Responsable Comercial el/la cual se encargará de

Si aquesta oferta indica que he d’enviar el meu CV al Col·legi, el fet d’enviar-ho implica que:

Autoritzo al Col·legi a remetre les meves dades, incloent el meu Currículum i la resta de documents annexos, a l’empresa que oferta aquesta vacant. Un cop s’hagi fet la tramesa, sol·licito que aquests documents siguin eliminats dels sistemes del Col·legi.

Subscriure a RSS - catalunya