col·legis

Els col·legis tècnics demanem la paralització de les obres davant la crisi del COVID-19

Els col·legis tècnics catalans demanem la paralització de tota l’activitat lligada a les obres de construcció públiques i privades davant la crisi del COVID-19

Ho fem a través d’una carta dirigida al govern espanyol enviada avui dilluns 23 de març demanant que s’aturi tota l'activitat del sector, donada la impossibilitat de garantir les mesures de prevenció i seguretat contra el COVID 19. També sol·licitem un pla amb iniciatives enfocades a la recuperació del sector per afrontar la crisi que està provocant la pandèmia mundial.

Reunió dels Col·legis d'Enginyeria Tècnica i de Grau amb el Conseller de Justícia

 

El passat dia 22 d'abril, va tenir lloc a la seu del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Pèrits Agrícoles de Catalunya, la reunió de la mesa de l'Enginyeria Tècnica i de Graus en Enginyeria de Catalunya (METGEC).

En aquesta ocasió, van assistir, el Conseller de Justícia, Hble. Sr. Germà Gordó i el Director de Dret i d'Entitats Jurídiques, el Sr. Santiago Ballester.

Nou document de presentació de l'AQPE

El CETOP és patró de la AQPE, que és una Fundació integrada per Col·legis i Associacions Professionals que té com a objectius la certificació dels professionals de l'enginyeria en funció dels coneixements acreditats i l'experiència professional en les diferents especialitats (àmbits d'actuació), segons procediments de certificació objectius i estandarditzats; i la promoció de la convergència internacional, principalment europea, dels sistemes de qualificació utilitzats i del seu reconeixement mutu.

Trobada entre els degans dels Col·legis d’Enginyers de Camins i d’Obres Públiques

El passat dijous 3 de juliol els degans del Col·legi d’Enginyers de Camins, Oriol Altisench, i del Col·legi d’Enginyers T. d’Obres Públiques, Xavier Font, acompanyats respectivament per en Manuel Borrás, cap de relacions institucionals del CECCP, i per en Juan Carlos Forcén, tresorer del CETOP, varen reunir-se per fer una posada en comú d’aspectes que afecten a ambdós col·lectius professionals.

Subscriure a RSS - col·legis