Nadal

Copa de Nadal 2015

Com cada any, el Col·legi organitza la Copa de Nadal, una petita celebració per poder trobar-nos tots plegats, intercanviar notícies i desitjar-nos unes bones festes. 

Aquest acte tindrà lloc el dia 17 de desembre, a les 19.30h, a la seu del Col·legi i esperem comptar amb la teva assistència.

Atès que l'aforament és molt limitat, i hem de respectar la capacitat de la sala, cal fer la inscripció a través d'aquest formulari abans del 16 de desembre.

Copa de Nadal 2014

Des del Col·legi hem organitzat una petita celebració de Nadal amb una copa de cava, el proper dia 18 de desembre a les 19:00h a la mateixa seu del CETOP, amb el motiu de trobar-nos, poder tenir un canvi d’impressions i desitjar-nos unes bones festes.

Esperem poder comptar amb la teva companyia.

Atès que l'aforament és molt limitat, cal fer la inscripció a través d'aquest formulari abans del 16 de desembre .

Èxit de la trobada nadalenca

Copa de Nadal 2013

El passat dia 18 de desembre va tenir lloc la COPA DE NADAL 2013, un acte de trobada i de participació de tots els col•legiats. Encara que només sigui un cop a l'any, és interessant i necessari trobar-nos per compartir una estona amb companys de feina i d’estudis. En aquesta ocasió ens hem reunit prop de 70 col•legiats i des de la Junta us animem a participar activament en aquests actes.

COPA DE NADAL 2013

Copa de Nadal

Per tal de trobar-nos, poder tenir un canvi d’impressions i desitjar-nos bones festes, des del Col•legi hem organitzat una petita celebració de Nadal amb una copa de cava, el proper dia 18 de desembre a les 19.30 a la mateixa seu del CETOP. 

Esperem poder comptar amb la teva companyia.

Subscriure a RSS - Nadal