visita

Visita d'alumnes de l’Ècole Nationale de Ponts et Chaussées de Paris

El  Col·legi anfitrió de la visita dels estudiants de Màster en Smart Cities de l'Ecole Nationale de Ponts et Chaussées de Paris.

El mes de juliol passat, l’Ècole Nationale de Ponts et Chaussées de Paris ens va sol·licitar que acompanyessim a un grup d’estudiants del Màster en Smart Cities, que volien fer una visita tècnica d’una setmana a la ciutat de Barcelona.

Visita a les obres de perllongament dels FGC a Sabadell

Dates: 
Divendres 14 de Juliol
Horari: 
11:00h a 13:00h
Lloc: 
Estació de FGC Can Feu / Gràcia de Sabadell
Preu: 
Gratuït. Cal inscripció prèvia.

El Col·legi d’Enginyers de Camins organitza una visita a les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sabadell. Aquestes obres consisteixen en l’ampliació de la línia que finalitzava a l’actual estació de Sabadell Rambla fins al nord de la ciutat (barri de Ca n’Oriac). 

Visita a les obres de renovació, mitjançant el "Sistema Bursting" (tecnologia sense rasa)

L'Ajuntament de Terrassa iniciarà aquest mes de febrer les obres de renovació, mitjançant el “Sistema Bursting” (tecnologia sense rasa), d’un tram del col·lector de la Ctra. de Castellar, entre els carrers de Lleo XIII i de Ricardo Caro de Terrassa, adjuntem el dossier explicatiu de la "metodologia constructiva".

Us convidem a fer una visita de les obres, en la que podreu veure aquest procés constructiu, a finals de la setmana del 15 de febrer.

Visita del CETOP a l'Exposició Metròpolis

El passat dia 10 de març, un grup de col·legiats del CETOP va efectuar una visita guiada a l’exposició METRÒPOLIS, al DHUB de Barcelona.

Amb un recorregut documentat per les explicacions de dos dels arquitectes que han participat en la elaboració dels diferents espais expositius, es va poder fer un viatge pel passat, present i futur del territori metropolità de Barcelona.

Bàsicament, des de les bases que van servir per elaborar el PGM de 1976, fins a les que han de servir pel proper Pla Director Urbanístic que ha de començar a redactar-se properament.

 

Visita Exposició Metròpolis

El proper dimarts 10 de març a les 18h hi haurà una VISITA GUIADA I GRATUÏTA pels col·legiats del CETOP a l’exposició Metròpolis sobre el futur Pla Urbanístic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i que es troba en el museu DHUB (Disseny HUB Barcelona) a la Plaça de les Glòries de la ciutat.

Visitarem l’Exposició acompanyats per un tècnic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ens explicarà amb detalls tots els àmbits afectats per aquesta renovació urbanística de l’àrea urbana més gran de la Mediterrània.

Visita Tècnica Obres de Construcció del Pont de la Gola del Llobregat

 

El proper divendres 13 de febrer, de 11h a 13h, tindrà lloc una visita guiada al pont en construcció que comunicarà el Polígon Industrial Pratenc amb l’Avinguda 11 de setembre del Prat per sobre del riu Llobregat,
a càrrec de l’equip de la direcció d’obra (Enginyeria Raventós i SAEM) i de la contrata (COPISA).

Subscriure a RSS - visita