premis

2a edició de la Nit dels Premis MobiliCat

L'acte de reconeixement al sector organitzat per la revista MobiliCat

El proper dimecres, 10 d'abril, en el marc de La Jornada, la revista MobiliCat torna a celebrar aquest esdeveniment, que vol ser un acte de reconeixement a la tasca que ajuntaments, entitats, empreses, organitzacions i institucions relacionades amb la mobilitat i el transport públic, realitzen a Catalunya. Una cita ineludible per al sector.

Durant l'acte es lliuraran els premis a les 3 categories següents:

Oberta la convocatòria als Premis BBConstrumat 2019

Obert el període d'inscripció dels Premis BBConstrumat que distingeixen les obres i propostes que representen i generen un valor afegit al sector de la construcció.

Novetat: l’edició d’enguany inclou la participació al Technical Corner i al Showroom del Future Arena, en les categories de “Projecte o Servei innovador” i “Producte o Material innovador”.

Convocada la 16a edició dels Premis Catalunya Construcció

  • El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 5 d’abril de 2019

  • Els premis són oberts a tots els agents del procés constructiu, si bé en cadascuna de les categories es posa èmfasi en les diferents  funcions professionals

  • En tots els casos, la obra o bé la fase d’obra haurà d’haver finalitzat durant els anys 2017 i 2018.

Presentació dels Premis dobooku 2015

Ja ha acabat la segona edició dels Premis dobooku 2015 i abans d'acabar l'any dobooku ha organitzat un acte per reunir als participants, jurat, mecenes i col·laboradors per presentar els projectes dels finalistes i guanyador/a del premi dobooku.

El jurat dels premis exposarà el seu veredicte però s'aporfitarà també per fer síntesi de les dues edicions; parlar del proper any i fer un col·loqui amb joves enginyers i arquitectes.

El CETOP a Girona. Entrega dels Premis Manel Xifra Boada

El passat divendres 10 de juny de 2015, el CETOP va ser convidat a la Xa edició dels Premis Manel Xifra Boada, que es realitza en el marc del Dia de la Professió dels enginyers tècnics industrials de Girona.
L’acte va tenir lloc al Castell de Peralada, i va ser presidit pel Sr. Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació del Govern de la Generalitat de Catalunya,  i la benvinguda a l’acte la va donar el Sr. Narcís Bartrina, Degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

Companys ETOP al jurat i finalistes dels Premis BBB d'Innovació i Sostenibilitat en la Construcció

Els companys del CETOP Jordi Larruy, Joan Roca i Javier Navarro han estat seleccionats pels seus treballs com Directors d’Obra en els prestigiosos Premis que es lliuren en ocasió de cada saló BBB-Construmat.

En Jordi Larruy i en Joan Roca pel seu treball en la urbanització de l’Avinguda Salvador Allende de Cornellà de Llobregat, mentre que en Javier Navarro per les obres del nou gual inundable del riu Llobregat a Sant Boi de Llobregat i Sant Joan Despí.

Pàgines

Subscriure a RSS - premis