Euroconstruct

Conferència Euroconstruct d’hivern - Conclusions de l'ITeC

La Conferencia Euroconstruct de invierno, organizada por el ITeC el pasado 25 de noviembre, no empezó con expectativas de muy buenas noticias para el sector de la construcción europeo. Fue la primera oportunidad de evaluar los efectos del Brexit sobre el sector, y tal como se esperaba, la nueva previsión no contempla tanto crecimiento como en la previsión hecha en la conferencia de verano.

Presentació de l'Informe Euroconstruct d'estiu 2016

Dates: 
Dimecres 15 de juny de 2016
Horari: 
A les 10 hores
Lloc: 
Sala Verdaguer Ateneu Barcelonès Carrer de la Canuda 6, Barcelona
Preu: 
L'assistència és gratuïta, però és necessari inscripció prèvia

Presentació de l'Informe Euroconstruct de previsions pel sector de la construcció a Europa

El sector de la construcció, tan exposat a vents de diverses direccions (economia, politiques públiques, llars, estalvi) canvia cada cop més de pressa. Enguany constatem com al motor de la recuperació li falla un dels seus cilindres, el de l'enginyeria civil, fent que la sortida de la crisi quedi propulsada només per la rehabilitació i l'habitatge de nova construcció. Tot i així, per aquest any i els següents s'espera un cert creixement.

Conferència d’estiu d’Euroconstruct. Situació i previsions del sector de la construcció a Europa

El dia 17 de juny s’ha presentat a l’ITeC l’informe Euroconstruct d’estiu d’aquest 2015. Pel que fa a la situació i previsions del sector de la construcció a Espanya, aquest segueix en estat d’alerta, tot i que les previsions són positives. L’escenari és aparentment robust: +2,5% pel 2015, +4% pel 2016 i +5,5% a la projecció pel 2017.

Subscriure a RSS - Euroconstruct