Privacitat i protecció de dades

A través d’aquest avís legal, el COL·LEGI D’ENGINYERS TÈCNICS D’OBRES PÚBLIQUES DE CATALUNYA (en endavant el Col·legi) informa als seus usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si decideixen facilitar al Col·legi les dades personals que li són sol·licitades. 

El Col·legi es reserva el dret a modificar la present política, informant-lo prèviament dels canvis que en ella es produeixin a través d’aquest avís.

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament al Col·legi perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a la seva petició i informar-li sobre els serveis que ofereix aquesta entitat, a través de qualsevol mitjà de comunicació, inclòs el correu electrònic, sms, mms, i fax. No obstant, si la finalitat del tractament de les seves dades personals facilitades difereix del que està indicat, se li informarà de forma precisa a través de la clàusula informativa habilitada en el formulari de recollida de les seves dades.

Les dades personals que faciliti l’usuari han de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.

El Col·legi ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

El Col·legi manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Aquesta política de privacitat només és d’aplicació al lloc web del Col·legi, per tant no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d’aquest lloc amb altres webs.

El Col·legi li informa que aquest lloc web utilitza cookies. Per a més informació accedeixi a la nostra política de cookies.

Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la si fos errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del formulari de contacte o de comunicació escrita a COL·LEGI D’ENGINYERS TÈCNICS D’OBRES PÚBLIQUES DE CATALUNYA, Secretaria del CETOP, carrer Numància, 95, local 5, 08029 Barcelona.