Esteu aquí

Tràmits

Aquest apartat s'ha creat per a presentar de forma accessible els tràmits que ofereix el Col.legi i la possibilitat de realitzar algun d'ells.

  • Tràmits de col.legiació: en aquesta secció trobaràs la informació per a donar-te d'alta com a col.legiat, actualizar les teves dades, sol.licitar certificats de col.legiació, sol.licitar la baixa o renovar el carnet de col.legiat.
  • Tràmits de pre-col.legiació: en aquesta secció trobaràs la informació per a donar-te d'alta com a pre-col.legiat i sobre com tamitar la teva renovación anualment.

 

El nostre objectiu és afavorir un servei tant per a les empreses com per als col.legiats i pre-col.legiats; és un sistema pràctic de contacte entre el mercat laboral i els professionals que busquen feina.

  • Publicar oferta: si ets una empresa emplena aquest formulari i seguidament procedirem a publicar la teva oferta.
  • Consultar ofertes de treball: si ets un col.legiat o pre-col.legiat pots consultar les ofertes de treball (estan en accés restringit).
  • Visats: en aquest apartat podràs saber el cost d'un visat o una verificació documental, o descarregar-te qualsevol model de document

 

Si tens qualsevol dubte o suggeriment pots posar-te en contacte amb el Col.legi.

Paraules clau: