Esteu aquí

Èxit de la trobada nadalenca

Copa de Nadal 2013

El passat dia 18 de desembre va tenir lloc la COPA DE NADAL 2013, un acte de trobada i de participació de tots els col•legiats. Encara que només sigui un cop a l'any, és interessant i necessari trobar-nos per compartir una estona amb companys de feina i d’estudis. En aquesta ocasió ens hem reunit prop de 70 col•legiats i des de la Junta us animem a participar activament en aquests actes.

El Degà i el Vicedegà van prendre la paraula per felicitar les festes a tots els companys i fer un balanç de la situació actual  en la qual es troba immers el nostre Col•legi. Com tots sabeu i ja us vam informar (via web i newsletter) el CETOP necessita renovar la seva gestió, tant econòmica com organitzativa, per poder seguir oferint serveis i ser d'útilitat al nostre col•lectiu.

També va prendre la paraula el company Manuel Mas, ex vicepresident del CITOP i ex degà del CETOP, per donar la seva opinió sobre els canvis que necessita el nostre Col•legi i posicionar-se al costat de la Junta actual.

Per finalitzar, es va donar a conèixer la nova pòlissa de responsabilitat civil contractada pel CETOP. Els col·legiats disposaran d'una pòlissa bàsica, totalment gratuïta, només pel fet d'estar al corrent de les quotes col·legials i pertanyer al CETOP. També podran optar a una ampliació d’aquesta pòlissa, a preus molt competitius, en funció de les seves necessitats de feina.

Paraules clau: