Esteu aquí

El Col·legi participa en un simulàcre d'incidents amb múltiples victimes

El passat divendres dia 13 de maig l'ECCAT va col·laborar en un exercici pràctic universitari d'Incidents de Múltiples Víctimes organitzat per l’Institut d’Estudis Mèdics (IEM) i la Universitat Ramon Llull. L'exercici va consistit en simular situacions d’emergència amb més d’una víctima implicada i que els estudiants de medicina, infermeria i tècnics d’emergències van haver d’atendre. 

Es tracta del simulacre pràctic més important i multitudinari que es realitza a Catalunya, i un dels més grans d’Espanya. Un exercici universitari, on es mobilitzen més de 350 voluntàris, un elevat nombre de recursos i personal d’emergències dels diferents cossos del país.

Durant el matí es van practicar dos simulacres, un atemptat i una intervenció aquàtica.

Van comptar amb la col·laboració del SEM, Mossos d’Esquadra, Policia Local de Mataró, Creu Roja, Ambulàncies de l’Hospital de la Pau, SASEMAR (Salvament Marítim), la Unitat Militar d’Emergències (UME) del Ministeri de Defensa, el grup professional d’intervenció amb drons Escuadrone i el personal de seguretat i salvament del mateix Port de Mataró. El Col·legi, amb la participació del degà, va col·laborar en el simulacre.

En el Twitter de l'ECCAT (@EnginyeriaCiviI) podràs veure videos i fotos del exercici.