Esteu aquí

COORDINADOR DE SEGURETAT

Dates: 
21 setembre a 16 desembre 2021
Horari: 
dimarts, dijous i divendres de 15 a 21h.
Lloc: 
Gran Via de les Corts Catalanes, 663, baixos, 08010 Barcelona
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Gremi de Constructors
Més informació: 

Curs presencial i subvencionat

  • Aquesta acció formativa forma part dels programes de formació professional per a l’ocupació adreçats prioritàriament a persones treballadores ocupades, subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya
  • Per poder formalitzar la inscripció necessitem la següent documentació al correu electrònic: formacio1@gremi-obres.org  
  1. Si s’està en situació activa: Annex d’inscripció complimentat i signat + fotocopia DNI + fotocopia última nòmina  o rebut d’autònom.  
  2. Si s’està en situació d’atur (Tenim poques places disponibles):Annex d’inscripció complimentat i signat + fotocopia DNI + demanda atur actualitzada + document on figuri el número de la seguretat social (nòmina antiga, vida laboral...).
  • Requisits curs: Per a exercir les funcions de coordinador conforme a la Llei 38/1999 d’Ordenació de l’Edificació, s’haurà d’estar en possessió de la titulació d’enginyer, enginyer tècnic, arquitecte o arquitecte tècnic. 

La data límit per poder enviar la documentació és el  17 de setembre, sempre que tinguem places disponibles. Confirmem la inscripció una vegada rebuda tota la documentació sol·licitada.