Esteu aquí

Finances per a enginyers i tècnics. Curs Presencial/Online en Directe

Dates: 
dijous 18 de març
Horari: 
de 9h a 18h
Lloc: 
Online en directe o Presencialment (Barcelona - Via Laietana, 39)
Preu: 
Col·legiats i Associats: 215 euros Empreses adherides: 325 euros General: 390 euros
Organitza: 
Enginyers Industrials de Catalunya

Descripció
L'èxit i la supervivència de l'empresa exigeix la seva adaptació permanent a l'entorn en que desenvolupa la seva activitat.
Les decisions de tipus econòmic i financer juguen un paper fonamental per al bon esdevenir de l'activitat empresarial ja que condicionen en gran mesura el seu desenvolupament actual i futur.
Així, tot directiu té la responsabilitat de conèixer l'impacte econòmic financer que suposa per a l'empresa cada una de les seves decisions. Per a això és necessari tenir els coneixements suficients dels conceptes econòmics financers i poder comprendre el contingut de la informació que d'aquesta matèria disposa l'empresa amb la finalitat d'aconseguir els objectius estratègics definits per la companyia.

L' objectiu d'aquest curs és, partint del supòsit d'uns coneixements previs nuls o escassos d'aquesta matèria, finalitzar amb uns conceptes clars que permetin al participant poder avaluar la repercussió econòmic-financera de les seves decisions, identificar les relacions entre les decisions financeres i la marxa de l'empresa en el seu conjunt, així como comprendre el vocabulari que a aquest respecte s'utilitza per a l'anàlisi de la informació econòmic-financera i en la relació amb fonts de finançament.

Gràcies al conveni que el Col·legi té signat amb EIC, els nostres col·legiats gaudiran del preu de col·legiat/associat