Esteu aquí

Actualització 2020 dels Bancs Infraestructures.cat

Ja es troben disponibles les actualitzacions 2020 dels bancs d’Infraestructures.cat de preus de referència i dels bancs de criteris de control de qualitat d’Edificació, d’Obra Civil i d’Obres Hidràuliques, i del banc de manteniment preventiu d’Edificació.

L’actualització 2020 dels bancs de preus de referència d’Edificació (construcció i rehabilitació), d’Obra Civil (obres viàries i instal·lacions ferroviàries) i d’Obres Hidràuliques (canals, regadius, etc.) ha consistit en posar al dia els preus de referència, les dades ambientals dels indicadors de cost energètic, emissió de CO2 i residus, així com la repercussió de la normativa vigent.

Accés a la consulta i la descàrrega

En l’actualització 2020 dels Bancs de Criteris de control de qualitat per projectes d’Edificació, d’Obra Civil i d’Obres Hidràuliques s’han actualitzat els preus dels assaigs i de les jornades de control.

Finalment l’actualització 2020 del banc de manteniment preventiu per a la planificació i la gestió del manteniment d’obres d’edificació ha consistit en l’actualització dels preus de les operacions de manteniment.

Els bancs s’utilitzaran per a totes les maquetes que es lliurin a partir de l’1 de gener de 2021. S’exceptuen les obres del RAM d’Ensenyament 2021, que seguiran utilitzant els preus de 2019, i altres casos concrets que seran notificats per Infraestructures.cat.