Esteu aquí

Tallers gratuïts de temàtica STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) per als fills i filles dels col·legiats/ades.

Dates: 
Dijous 9 de juliol
Horari: 
Tarda
Lloc: 
Online
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Taula d'Enginyeria de les Comarques Gironines

Us informem que ahir es van realitzar dos tallers gratuïts online de temàtica STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) per als fills i filles de les persones col·legiades.

La convocatòria ha tingut molt bona rebuda, motiu pel qual es proposen dos tallers nous per a la setmana vinent.

Us recordem que aquests tallers estan subvencionats per la TEG (Taula d'Enginyeria de les Comarques Gironines), a través del projecte ENGINY-era*, amb l'objectiu que els infants disposin d'un espai on aprendre de manera lúdica i gratuïta des de casa.

Per això, des del Col·legi us convidem a inscriure els infants que enguany hagin cursat de 1r a 6è de Primària als propera tallers:

  • CREA EL TEU PRIMER VÍDEOJOC: De les 16h a les 16.45h: infants de 1er, 2on i 3er 
  • PROGRAMA EL TEU PRIMER ROBOT VIRTUAL: De les 17.15h a les 18h.: infants d’entre 4t, 5è i 6è

Cada taller té 15 places i es respectarà l'ordre d'inscripció.

La data límit d’inscripció és el dimecres 8/07 a les 12h. Us podeu inscriure al següent enllaç (omplir un formulari per a cada infant):

INSCRIPCIONS

Animeu-vos a apuntar als vostres infants que s’ho passaran genial! 

*ENGINY-era és un projecte social que té com a objectiu fer arribar les disciplines STEM (la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques) a tots els infants a través de la realització i divulgació d'activitats, projectes i tallers amb la voluntat de trencar amb els estereotips de gènere o qualsevol altra discriminació. www.enginy-era.com