Esteu aquí

Webinar: Formació bàsica en Protecció contra Incendis

Dates: 
Dimarts 30 de juny
Horari: 
de 16,30h a 18,30h
Lloc: 
Online
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Col·legi d'Enginyers Tècnincs d'Obres Públiques de Catalunya
Més informació: 

En el nostre àmbit de treball com a enginyers civils, ens trobem freqüentment amb instal·lacions contra incendis en recintes industrials o instal·lacions associades a una infraestructura viària, ferroviària, aeroportuària o marítima.

És més probable que ens trobem amb la direcció de les obres que amb fer el disseny, però si més no, hem de tenir clars els conceptes i funcionament bàsics de la protecció contra incendis.

Amb aquesta formació bàsica es pretén emmarcar la problemàtica del foc dins de la seva normativa, conèixer els principis físics i químics del foc i finalment els mecanismes de protecció contra el mateix, així com tots els aspectes formals que hem de tenir en compta a l’hora de la legalització de la instal·lació com a Directors d’Obra.

Els ponents seran:

  • Manel Martin soci fundador i Director Tècnic de MSCONSULTORS
  • Mari Carmen Goyeneche, Enginyera Industrial especialista en seguretat contra incendis de  MSCONSULTORS

Programa

La formació es basarà en una ràpida explicació de quina és la normativa bàsica de compliment, i a continuació l’explicació d’un cas concret on mitjançant exemples es tocaran tots els aspectes de la seguretat contra incendis. Per finalitzar es farà una explicació de quin són els tràmits per legalitzar una instal·lació contra incendis.

Tota la sessió es centrarà bàsicament en que els Enginyers Tècnics d’Obres Públiques en el sector contra incendis bàsicament desenvoluparan la tasca de Director d’Obra.

Podreu veure el temari en l'enllaç de Més informació